In samenwerking met de Groene Kring Hemmen is een project gestart voor het inzaaien van akkerranden. Verschillende schoolklassen van de Lammerts van Buerenschool uit Zetten en de Willibrordusschool uit Herveld hebben geholpen met het inzaaien van akkerranden rondom een perceel van de Hemmense biologische land- en tuinbouwbedrijven. Hierdoor zullen prachtige bloemenranden ontstaan die niet alleen voor de mens een lust voor het oog zijn, maar vooral ook een habitat bieden voor insekten als bijen en vlinders en natuurlijke ongediertebestrijders. Een aantal leerlingen uit groep 5/6 van de Lammerts van Buerenschool hebben over deze excursie een verslag geschreven, dat u hieronder kunt lezen.

     Excursie Pakhuis 16 mei 2013

      

      

     P1040653 Pakhuis 16 meiP1040655 Pakhuis 16 meiP1040663 Pakhuis 16 mei

     «
     »

     Leave a Comment

     Name*

     Email* (never published)

     Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.