’t Startblok is één van de scholen, die afgelopen najaar heeft meegedaan aan het Paddenstoelenproject.

     Een paar regels van de juf, die de spanning er in heeft gehouden en niet gelijk vertelt heeft wat er in de doos zat:20121120_142400a
     Er kwam een pakketje in de klas. (De kinderen dachten dat er ijsjes in zaten….) We wisten niet wat erin zat. Het was een toverdoos. We hebben de brief voorgelezen. We hebben vervolgens de stappen gedaan zoals op de plaatjes. Bij mij in de klas was er een slimmerd (woont op de boerderij) die zei dat het naar champignons rook. en later….. het leek op schimmel (het witte). Andere 20121120_144512akinderen dachten aan bloemen……. Sommige kinderen vonden het gewoon stinken. Toen het ging groeien zagen ze snel wat het was. Bijna alle kinderen hebben geproefd. Zelfs kinderen die thuis nooit champignons eten.

     »

     Leave a Comment

     Name*

     Email* (never published)

     Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.